CO2 Compenseren met Trees For All

Maak je reis duurzamer 

De exotische bestemmingen van Yoga Planet zijn alleen met het vliegtuig te bereiken. Hoe geweldig we het ook vinden om te reizen, we weten inmiddels allemaal dat vliegen het milieu belast. Daarom bieden we je de gelegenheid om de CO2 uitstoot van je vluchten te compenseren via de Nederlandse stichting Trees for All.

Via de bosprojecten van Trees for All in de tropen en in Nederland kan jouw CO2-uitstoot worden gecompenseerd. De projecten zijn gecertificeerd en garanderen de hoeveelheid vastgelegde CO2. Ook de impact op sociaal, economisch en ecologisch gebied wordt gemonitord en gecontroleerd. Als bewijs voor compensatie ontvang je van Trees for All een uniek en genummerd certificaat op naam. Door CO2 te compenseren via één van deze projecten, draag je bij aan een gezonder klimaat en betere leefomstandigheden voor de lokale bevolking.

Via deze link ga je naar de website van Trees for All om je CO2 uitstoot direct te compenseren:

 

Op de site lees je alles over de projecten van Trees for All in o.a. Bolivia en Oeganda. Ook kun je lezen hoe je niet allen je vliegreizen, maar nog veel meer van je dagelijkse CO2 footprint kunt compenseren!

© 2017 by Yoga Planet

KvK: 69872244

Reisvoorwaarden

Tel: 0031620082962

info@yogaplanet.nl

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
logopngsmall.png