Specialist in yogareizen

 

 

 

Yoga Planet biedt yogareizen en retreats vanuit Nederland naar bijzondere en inspirerende plekken wereldwijd, die we eerst zorgvuldig voor je hebben uitgezocht. Rust, schoonheid, natuur, authenticiteit en de gelegenheid om een andere cultuur te leren kennen, zijn daarbij voor ons heel belangrijk. Maar ook goed en gezond eten en een beetje comfort staan op ons lijstje. ​

Op al onze reizen kun je dagelijks aan yoga doen en ervaring is geen vereiste. Je leert te ontspannen met behulp van je adem en vanuit je hoofd weer meer in je lijf te landen. Contact te maken met wie jij werkelijk bent. De yoga, de omgeving, de wisseling van perspectief, de aandacht voor jezelf, alles met elkaar heeft een enorm positief effect op body & mind, helpt je te ontspannen, te herstellen, een moeilijke beslissing te nemen, antwoord te vinden op een vraag waar je mee worstelt. Je komt weer dichter bij jezelf en doet nieuwe energie op. ​

 

 

Onze yogareizen en retreats worden begeleid door Lucile de Zeeuw, een ervaren yogadocente / ontspannings-therapeute met een passie voor reizen.

Voor al onze reizen zijn we aangesloten en verzekerd bij Garantiefonds GGTO en de Vereniging voor Kleinschalige Reisorganisaties VvKR.

Yoga Planet zet haar expertise ook graag in om voor yogadocenten en yogacentra een eigen retreat te organiseren. 

Vind je niet wat je zoekt in ons aanbod? We bieden ook maatwerk!

"Reizen is naar jezelf kijken tegen een andere achtergrond"  (Rumi)

 

tijd

ruimte

aandacht

voor jezelf

"Geweldige reis naar Kenia gemaakt! Yoga op een sprookjesachtige plek aan zee gecombineerd met natuur en wildlife en als afsluiter een Afrikaans yogafestival op het eiland Lamu...." 

Juliette