Kenia, Lamu Island Yogafestival 

Maart 2020

Een flexibele reis die je kunt aanpassen aan je eigen wensen, doordat hij uit verschillende bouwstenen bestaat. Een yogafestival dat je eventueel uit kunt breiden met een safari en/of een verblijf in een uniek yogahotel/retreatcenter aan de Keniaanse kust.

Yoga Festival 4-8 maart 2020

Hét internationale yogafestival dat in 2020 al voor het 7e jaar wordt georganiseerd op het eiland Lamu, één van de oudste en best bewaarde Swahili gemeenschappen voor de Keniaanse kust. De Nederlandse Monika Fauth, is de drijvende kracht achter dit relaxte festival met yogi's uit alle windstreken. Dagelijks is er een grote keuze uit yogalessen van talloze docenten en daarnaast is er genoeg tijd om van zon, zee en strand te genieten en het eiland te ontdekken.

We verblijven in één van de  sfeervolle accommodatie's in het dorp Shela, dat tijdens het festival helemaal wordt ingenomen door de honderden yogaliefhebbers die aan het festival deelnemen.

Bekijk het promofilmpje voor het festival 2018 om de sfeer te proeven.

Uitbreiding Watamu Treehouse (optioneel)

Als je wat langer in Kenia wilt blijven is een paar dagen verblijf in Watamu Treehouse een echte aanrader. Een fantastische plek, omgeven door prachtige natuur op het mooiste en meest stille stukje strand van Watamu, op een half uur rijden van de Keniaanse kustplaats Malindi.

Treehouse is meer dan een hotel. Gastheer Paul Krystall hoste in deze bijzondere accommodatie al vele yoga retreats  en heeft het tot zijn missie gemaakt om zijn gasten te helpen in contact te zijn met de natuur, de elementen en zichzelf. Naast yoga en meditatie zijn er rond Treehouse nog allerlei spannende en ontspannende activiteiten te doen.

Watamu Treehouse laat zich moeilijk beschrijven. Neem daarom alvast een kijkje om een indruk te krijgen: 

Be Part of Nature on the Kenya Coast

Uitbreiding Safari  (optioneel)

Heb je altijd al eens een safari willen doen, dan is dit je kans!

Bij Yoga Planet kun je intekenen voor nog een paar dagen kamperen en gamedrives in één van de  uitgestrekte wildparken die Kenia rijk is en  waar je je ogen uit zult kijken. 

Prijzen

De prijzen van deze reis zijn afhankelijk van het aantal deelnemers. Genoemde bedragen zijn dan ook richtprijzen.

 -Yoga Festival Lamu: € 600, verblijf in 2-persoonskamer.(excl. vlucht)

 -Optionele uitbreiding  Watamu Treehouse: € 200, per nacht p.p.  in  2-persoonskamer. (excl. vlucht) 

 -Optionele uitbreiding Safari: € 550,- (3 dagen)

Verblijf in een 1-persoonskamer is mogelijk met toeslag.

Visum Kenia

Voor reizen naar Kenia is een visum verplicht. Het elektronische toeristenvisum (e-visum) voor Kenia vraag je aan via deze link van e-visums.nl. Op het aanvraagformulier vul je de gevraagde persoons- en reisgegevens in. Daarbij upload je een scan van je paspoort en pasfoto en een document waarmee je je reis kunt aantonen, zoals een vliegticket of boekingsbevestiging (één document is voldoende). Houd er rekening mee dat je paspoort nog minimaal 6 maanden geldig moet zijn bij aankomst in Kenia. Je ontvangt je digitale visum binnen 72 uur per email en neemt deze uitgeprint mee op reis. Een e-visum voor Kenia kost € 79,95 per persoon.

© 2017 by Yoga Planet

KvK: 69872244

Reisvoorwaarden

Tel: 0031620082962

info@yogaplanet.nl

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
logopngsmall.png