"This heart of mine was made to travel this world"

Mijn naam is Lucile de Zeeuw, je reisleidster en yogadocente op de reis die je met Yoga Planet gaat maken. Geboren in 1964, dus al aardig wat grijze haren....

Oorspronkelijk  ben ik maatschappelijk werkster van beroep.

Reizen doe ik al mijn hele leven, met mijn gezin, vriendinnen, alleen of met een groep yogi's, het liefst ver, naar voor mij onbekende en inspirerende culturen.

Yoga heb ik pas in 2007 ontdekt en is sindsdien ook niet meer uit mijn leven weg te denken. Ik ben als yogadocente opgeleid in de DRU Yoga. Een therapeutische vorm van yoga die heel toegankelijk is en zich vooral richt op fysieke en mentale ontspanning. Een vorm die mij als psychosociaal hulpverleenster vanwege de helende werking enorm aanspreekt. Omdat de yoga mijzelf zoveel rust, ontspanning en verdieping in mijn leven heeft gegeven, wil ik het met zo veel mogelijk mensen delen!

Van 2010 tot 2017 was ik mede eigenaar van Yogacentrum CLYMS in Harderwijk. Ik gaf groepslessen en individuele begeleidingen als yogadocente/ontspanningstherapeute. 

Vanuit ons centrum heb ik ook een aantal yogareizen opgezet en begeleid, onder andere naar Kerala in India. 

Nu heb ik Yoga Planet opgericht om mijn beide passies voor yoga en reizen nog beter te kunnen combineren en te kunnen delen met mensen zoals jij.

Ga je mee?

© 2017 by Yoga Planet

KvK: 69872244

Reisvoorwaarden

Tel: 0031620082962

info@yogaplanet.nl

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
logopngsmall.png