EUROPA

Nederland

Yogaweekend op de Veluwe

met Mieke Opdam en Lucile de Zeeuw

13 - 15 maart 2020

Dichter bij huis, temidden van bos en heide op onze eigen Veluwe, heeft Yoga Planet een aantal yogaweekenden georganiseerd, met daarin alle ingrediënten om heerlijk te ontspannen. Geniet van de prachtige omgeving, de natuur, de rust en stilte, het comfort van een goed hotel, lekkere én gezonde maaltijden in het gezellige restaurant. Misschien wil je jezelf eens extra verwennen met een massage in het wellness centrum en natuurlijk doe je mee aan de ontspannen yogasessies met Mieke en Lucile.

Dit yogaweekend geeft je eveneens de mogelijkheid om kennis te maken met Yoga Planet, met Dru yoga, de vorm van yoga waarin op de reizen van Yoga Planet wordt les gegeven. Voor als je nog twijfelt of je het wel aandurft om mee te gaan naar een wat verder weg gelegen yoga retreat bestemming, zoals Portugal, Bali of Zuid Afrika.

Data 2020

Het eerstvolgende yogaweekend van 2020 vindt plaats op 13-15 maart.

Voor de rest van het jaar staan de data nog niet vast. Zo kunnen we heel flexibel zijn. 

Heb je een groepje van 6 of meer personen bij elkaar voor een weekend van jouw keuze, neem contact met ons op, dan gaan wij het voor je regelen.

Programma

Het yogaweekend op de Veluwe begint op vrijdagmiddag. Vanaf  15 uur kun je al op je kamer terecht, maar later mag ook.

Om 17 uur de eerste rustige introductie yogasessie.

Daarna staat er een (vegetarisch) 3 gangen menu voor je klaar.

Zaterdag voor het ontbijt starten we met yoga.

De middag is vrij te besteden. Er is van alles te doen. Bij mooi weer is het fantastisch wandelen, of fietsen. Direct vanuit het hotel loop je het bos in en de hei op. Op zaterdag is het zelfs mogelijk een wandeling met de boswachter te maken.

Bij minder mooi weer kun je lekker van je kamer genieten, nog iets drinken in het Grand Café, een massage of schoonheidsbehandeling plannen in het wellness center, of een duik nemen in het verwarmde binnenzwembad.

Zaterdagavond voor het diner is er weer een yogasessie gepland. 

Zondag begint met yoga voor het ontbijt.

Uitchecken kan tot 12 uur en daarna mag je je bagage in het hotel laten staan. Hier eindigt het programma. De middag is vrij in te vullen. Wie wil kan ter afsluiting deelnemen aan een laatste wandeling in de omgeving van het hotel. Maar je kunt natuurlijk ook nog even genieten van het zwembad of een wellness behandeling tot je weer naar huis vertrekt. Refreshed, opgeladen en heerlijk ontspannen...

Prijzen 2020

€295,- p.p. op basis van een gedeelde 2-persoons kamer.

Toeslag 1-persoonskamer: €25,- per nacht.

Inclusief:

 • 2 overnachtingen

 • 2x ontbijt

 • 2x (vegetarisch) 3-gangen diner

 • 4x yogasessie

 • Gebruik van zwembad

 • Gebruik van fitnessruimte

Exclusief:

 • Wellness behandelingen  (Als je een wellness behandeling wilt reserveren kan je dat om teleurstellingen te voorkomen het best bij je boeking al opgeven. Behandelingen en tarieven )

 • Drankjes bij de maaltijden

 • Wandeling met de boswachter

 

Meer weten of je aanmelden? Neem contact met ons op!

Wat anderen zeggen

Patricia

Het Yoga weekend op de Veluwe is echt een cadeautje voor jezelf! Fijne yogalessen afgewisseld met heerlijke culinaire verwennerij. Door de ligging van het hotel en de ontspannen lessen, voel je je even helemaal los van de dagelijkse drukte. Een echte aanrader!

Wendy

Heel prettige begeleiding! Zowel binnen als buiten de yogalessen heeft Lucile alles in de gaten, ze ziet alle behoeften, wat voelt als verwennerij. Haar houding en stem zijn rustig en prettig.

Jolanda

Ik heb een heerlijk weekeinde gehad. Alles klopte, geen klachten.

Een aanrader!

9,3

© 2017 by Yoga Planet

KvK: 69872244

Reisvoorwaarden

Tel: 0031620082962

info@yogaplanet.nl

 • White Facebook Icon
 • White Instagram Icon
logopngsmall.png