VERZEKERD OP YOGAREIS


Ook wanneer je een yogareis boekt wil je er graag van op aan kunnen dat je je reisgelden terug krijgt als de reis door financieel onvermogen van de organisator niet doorgaat. Bovendien wil je dat de reis wordt uitgevoerd in samenwerking met verantwoorde en verzekerde docenten, vervoerders en accommodaties.
Veel yogareizen voldoen helaas niet aan deze wensen. 

Per 1 juli 2018 is er daarom ook voor yogareizen een nieuwe regeling in werking getreden: de Nieuwe Europese Richtlijn Pakketreizen.

Deze richtlijn betekent in de praktijk dat iedereen die een yogareis organiseert en verkoopt wettelijk verplicht is zich aan te  sluiten bij een Garantiefonds, zoals SGR en GGTO. Daarnaast heeft degene die de yogareis organiseert en aanbiedt onder de nieuwe richtlijn  een veel grotere aansprakelijkheid dan voorheen, waar hij of zij zich extra tegen kan verzekeren, via de ANVR of  VvKR.

Voor kleine, gespecialiseerde reisorganisaties is het vaak niet mogelijk zich aan te sluiten bij ANVR en SGR. Voor hen zijn er daarom  de VvKR (Vereniging voor Kleinschalige Reisorganisaties) en GGTO (Garantiefonds Gespecialiseerde Tour Operators).

Een yogareis, die georganiseerd wordt door een bedrijf dat is aangesloten bij deze organisaties, is te herkennen aan de logo's op de site.

Yoga Planet is aangesloten bij zowel VvKR als GGTO. Klik op de logo's en lees meer over de zekerheden die dit biedt.

Natuurlijk blijft het ook onder de nieuwe richtlijn nog steeds heel belangrijk ook een persoonlijke reis- en annuleringsverzekering af te sluiten.  Ga verzekerd op yogareis!

© 2017 by Yoga Planet

KvK: 69872244

Reisvoorwaarden

Tel: 0031620082962

info@yogaplanet.nl

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
logopngsmall.png