JE EIGEN RETREAT

Veilig en verzekerd met je eigen cursisten op retreat

Ben je yogadocent of heb je je eigen yogacentrum en ben je van plan om met je eigen cursisten een keer op retreat te gaan, of  doe je dat al regelmatig? Dan is het belangrijk te weten dat sinds 1 juli 2018  ook yogareizen en retreats onder de Nieuwe Europese Richtlijn Pakketreizen vallen. Daarmee wordt de consument nog beter beschermd.  Als organisator en aanbieder van een yogareis of retreat ben je anders dan voorheen aansprakelijk voor bijna alles wat er tijdens de reis mis kan gaan. Het is daarom heel verstandig je als reisorganisator tegen deze aansprakelijkheid te verzekeren. Bovendien ben je wettelijk verplicht je aan te sluiten bij een garantiefonds.

Wil je je cursisten een retreat aanbieden, maar ben je zelf niet in de gelegenheid het te organiseren, of wil je voor die enkele reis per jaar geen dure verzekering aanschaffen  en lid worden van een garantiefonds? 

 

Yoga Planet stelt haar reizen en yogaretreats graag tot je beschikking en neemt je alle regelwerk uit handen.  Voor al onze reizen zijn we  aangesloten bij het Garantiefonds GGTO en de branchevereniging VvKR.  Zo kunnen jij en je cursisten veilig en verzekerd op reis. 

 

Yoga Planet biedt je de volgende mogelijkheden:

  1.  Je neemt je cursisten mee op één van de yogareizen uit het aanbod van Yoga Planet. Wij verzorgen de boekingen, betalingen, afspraken met de accommodatie en het verplichte garantiefonds en aansprakelijkheidsverzekering. Jij kunt je volledig focussen op het  begeleiden van je eigen groep en de yogalessen, helemaal zoals jij dat zelf wilt. 

  2. Misschien heb je zelf al een fantastische plek gevonden als bestemming van je eigen yogareis? Alleen voldoe je als yogadocent niet aan de eisen die er aan een reisorganisator gesteld worden? Dan kijkt Yoga Planet of de accommodatie van jouw keuze aan de eisen voldoet  en als dat zo is, kunnen we de zakelijke kant van je yogareis voor je verzorgen. Net als bij optie 1 hoef jij je alleen maar bezig te houden met de inhoud.

Wil je meer weten over de mogelijkheden en de voorwaarden? Neem gerust contact met ons op!​

© 2017 by Yoga Planet

KvK: 69872244

Reisvoorwaarden

Tel: 0031620082962

info@yogaplanet.nl

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
logopngsmall.png