Zuid Afrika, yogaretreat / safari Kruger

3 - 10 oktober 2020

Een ontspannende en avontuurlijke reis in één. Yoga midden in de opwindende wildernis van Zuid Afrika, in een private nature reserve in Kruger area!

Dit is een reis die je eventueel ook met je partner, die niet aan yoga doet, kunt boeken. Er is genoeg te doen. Van lekker ontspannen in de hangmat of in het zwembad, tot wandelsafari's of mountainbiken in het wildreservaat dat letterlijk onze achtertuin is. En natuurlijk is er 2x per dag een yogasessie met Lucile. Een 2-daagse safari met overnachting op een spectaculaire plek in het befaamde Kruger park is in deze reis inbegrepen. 

Accommodatie 

We verblijven in een comfortabele private lodge, waar onze groep als enige te gast is.

Er zijn  2-persoons slaapkamers. Verblijf  van 1 persoon op een kamer is mogelijk met toeslag.

Maximaal is er plaats voor 7 à 8 gasten. 

Er is een zwembad en een lounge terras. We hebben uitzicht op de rivier, waar je vanuit je luie stoel of hangmat nijlpaarden en krokodillen kunt zien zwemmen.

 

Safari 

Heb je altijd al eens een safari willen doen, dan is dit je kans! 

Omdat onze lodge in een privé reservaat tegen het Kruger Park aan ligt, wemelt het in de omgeving van het wild.

Vanaf ons terras kun je de krokodillen en nijlpaarden in de rivier zien zwemmen. Er is een guide aanwezig, die je mee kan nemen op wandelsafari of mountainbike-safari in de directe omgeving.

Inbegrepen in deze reis is een 2-daagse wildlife safari . Dezelfde guide neemt ons per jeep twee dagen mee naar Kruger Park, waar we als we geluk hebben ook leeuwen en ander groot wild zullen zien. We overnachten in Kruger park op een spectaculaire plek midden in de natuur.

Maaltijden

De 3 maaltijden per dag worden met zorg bereid. Als je speciale wensen hebt in verband met dieet, kun je dit het best al bij je aanmelding vermelden. We verblijven immers ver van de bewoonde wereld en de boodschappen worden allemaal van te voren al gedaan.

 

Heen- en terugreis

Misschien ben je al in Zuid Afrika en reis je zelf naar onze accommodatie in Kruger area. Of wil je na de retreat nog wat langer in Zuid Afrika blijven? Laat het ons weten. We kunnen je helpen met het organiseren van je reis en de transfers.

Wil je vanuit Nederland meevliegen met Lucile? Op zaterdag vliegen we van Amsterdam naar Johannesburg. Omdat we pas in de avond aankomen, overnachten we de eerste nacht in een kleine lodge dicht bij het vliegveld. De volgende ochtend vertrekken we per auto naar onze lodge in het private nature reserve in Kruger area. De zaterdag daarop vertrekken we per auto weer naar Johannesburg voor de vlucht naar Amsterdam, waar we op zondagochtend  aankomen.

Prijzen 2020

€1395,- p.p. bij verblijf op een 2-persoonskamer.

Toeslag voor verblijf met 1 persoon op een 2- persoonskamer: €350,-

Inclusief:

 • Transfer airport Johannesburg naar lodge dichtbij airport na aankomst

 • Overnachting in Johannesburg 1x

 • Overnachting in Lodge Kruger area 5x

 • Safari Kruger Park met overnachting  1x

 • Maaltijden en (alcoholische) drankjes in de Lodge en tijdens de safari in Kruger Park.

 • Yogalessen in het Nederlands door Lucile

Exclusief:

 • Retourvlucht Amsterdam-Johannesburg (prijs afhankelijk van moment van boeking)

 • Transfers  Johannesburg-Kruger area (€120,- retour)

 • Diner in Johannesburg eerste nacht

 • Wandelsafari's met guide in private nature reserve rondom onze lodge (prijs afhankelijk van aantal deelnemers, maar zeer redelijk)

 

Praktisch

De reis gaat definitief door bij deelname van minimaal 4 personen. Boek dus je tickets pas als je bericht hebt gehad.

Heb je een groep van 4 of meer personen bij elkaar en wil je deze reis op een door jullie gewenst moment maken? Dat kan! Neem contact met ons op, dan gaan we het regelen.

 

Wil je meer weten of je aanmelden? Neem contact met ons op!

© 2017 by Yoga Planet

KvK: 69872244

Reisvoorwaarden

Tel: 0031620082962

info@yogaplanet.nl

 • White Facebook Icon
 • White Instagram Icon
logopngsmall.png